5 thoughts on “AGRICULTURA IN JUDET | 11 noiembrie 2012

  1. Servus! In primul rand vreau sa-l felicit pe Dl. Morar pentru plantatia pe care o detine si pentru soiurile pe care le-a plantat! A avut mare curaj sa investeasca in soiuri de care statiunile pomicole si pepinierele private din Romania nici macar nu au auzit! In calitate de pomicultor am ramas uluit de increderea pe care o are dl. Morar in soiurile straine si m-a convins sa plantez si eu pe viitor soiuri performante din Europa. Nu credeam pana acum ca soirile straine merg asa de bine si in Romania. Cercetatorii romani m-au descurajat in acest sens!
    Intrebare: Intrucat doresc sa vizitez aceasta plantatie si sa discut cu dl. Morar, am nevoie de datele de contact si numarul de telefon !!! Ma puteti ajuta cu numarul de telefon al d-lui Morar?

    Va multumesc!
    Cu stima,
    Eduard Ion

  2. buna ziua am urmarit toate reportajele cu domnul Morar si am ramas placut impresionat de ce am vazut.Intr-un reportaj prezenta pepiniera pentru pe care a inceput sa o faca.M-ar interesa daca nu are de vanzare peri asa cum a plantat si daca are la ce pret,ca m-ar interesa si pe mine.multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *